Rambler's Top100

Меценат проекта

Сергеевка на русском Sergeevka in english

КУРОРТ   У МОРЯ

КАТЕГОРИИ

 

О камчатке География История Погода Камчатки

Литература о Камчатке, камчатских авторов... - «Камчатский форум». Камчатка, Петропавловск-Камчатский, Елизово

Читать бесплатно книгу Описание земли Камчатки, Степан Крашенинников

О Камчатке

Важная информация

Книги по истории Камчатки | Камчатка, Петропавловск-Камчатский: история Камчатки, история Петропавловска-Камчатского, фото Камчатки

Камчатка

Вулканы Камчатки, факты и подробное описание

Интересные факты о камчатке

История освоения Камчатки

 

Doctor Bartosh - автор уникальной методики
Новое ВРЕМЯ. Информационно-развлекательный еженедельник. Новости города Аккерман. Крымская баннерная сеть

 

 

Si për të gjetur një hotel të mirë me një çmim të ulët

Çdo udhëtim fillon me bileta dhe hotele, dhe zgjedhja e një hoteli është më e komplikuar. Ju po shkoni në një qytet të panjohur, nuk e dini se ku është dhe çfarë gjendet, si të lëvizni nëpër qytet, por doni të jetoni në mënyrë të qetë këto ditë, pa bug në jastëkë, me internet, por gjithmonë kështu që është e lirë!

Mënyra më e mirë për të gjetur hotelin e duhur është përdorimi i një meta search engine. Dhe tani unë do t'ju tregoj se si ta bëni atë shpejt dhe lehtë duke përdorur këtë faqe si një shembull. HotelLook.ru .

Pra, më duhet të shkoj në Kuala Lumpur, Malajzi. Hapni çmimet e motorëve të kërkimit për hotele, ne vozisim në qytet dhe datat e dëshiruara ...

Hapni çmimet e motorëve të kërkimit për hotele, ne vozisim në qytet dhe datat e dëshiruara

Kliko "Gjej" dhe ... le të shkojmë!

2. Vendi më dha shumë opsione, në mënyrë të paracaktuar hotelet janë renditur sipas "popullaritetit" - këto janë marrëveshjet më të mira nga raporti i distancës nga qendra / çmimi / kritikat e përdoruesve . Kam nevojë për një buxhet, por një hotel të mirë, kështu që le të bëjmë disa metamorfoze me këtë çështje.

Çfarë po bëjmë? Ne shtypim në mjetin e hartës.

Ne shtypim në mjetin e hartës

3. Tjetra, ne kufizojmë radiusun e kërkimit (kam zgjedhur 4 km nga qendra, ju mund të specifikoni ndonjë pikë referimi dhe çdo rreze), lini vetëm hotele me 3 yje dhe vendosni llojin sipas "çmimit".

Tjetra, ne kufizojmë radiusun e kërkimit (kam zgjedhur 4 km nga qendra, ju mund të specifikoni ndonjë pikë referimi dhe çdo rreze), lini vetëm hotele me 3 yje dhe vendosni llojin sipas çmimit

Tani mund të punoni me këtë listë =)

Më tej, duke i kushtuar vëmendje vlerësimit (shikoja vetëm ato mbi 7), shkova në përshkrimet e hoteleve nga lista dhe zgjodha një në mënyrë që të pëlqente fotografia dhe përshkrimi, por, më e rëndësishmja, me mëngjesin, në mënyrë që të mos bëhesha budalla në mëngjes duke kërkuar për kafene. Më pëlqen të ha mëngjes në hotel - hëngra dhe shkoja për biznesin tim.

Kështu që u ndal Leo Express Hotel Ai fitoi, i katërti në listë në figurën e mësipërme. Dhe unë isha i kënaqur në fund. Dhoma ishte mjaft e vogël, por me mobilje të re të këndshme, të gjitha pajisjet e nevojshme, dhe më e rëndësishmja, internet falas dhe breakfasts. Dhe ndodhet pranë metro.

HotelLook është një motor kërkimi meta. Ai e krahason çmimin e hotelit tim nëpër dhjetëra vende prenotimesh dhe më tregon se ku mund të librit më fitimprurëse. Nga preferencat personale, unë zgjodha Agoda. Kliko në çmim, ka një ridrejtim në rezervimin dhe, voila, ka një hotel!

Sinqerisht, kënaqem me kënaqësinë e procesit të gjetjes dhe rezervimit të një hoteli dhe jam shumë i kënaqur që është kaq e lehtë, e përshtatshme dhe e shpejtë për ta bërë këtë.

Çfarë po bëjmë?

  Чем отличается курорт Сергеевка от подобных   курортов Крыма ?

Узнать цены

Прайс в Excel формате

заказать путевку сейчас!!!

 

Сергеевка - курорт на Черном море. Солнечный Берег.

 

РЕКЛАМА

(c) Bartosh Dmitriy 22.05.2001
All rights reserved
Ссылка на сайт ОБЯЗАТЕЛЬНА
Использование материалов сайта только с разрешения автора.