Rambler's Top100

Меценат проекта

Сергеевка на русском Sergeevka in english

КУРОРТ   У МОРЯ

КАТЕГОРИИ

 

О камчатке География История Погода Камчатки

Литература о Камчатке, камчатских авторов... - «Камчатский форум». Камчатка, Петропавловск-Камчатский, Елизово

Читать бесплатно книгу Описание земли Камчатки, Степан Крашенинников

О Камчатке

Важная информация

Книги по истории Камчатки | Камчатка, Петропавловск-Камчатский: история Камчатки, история Петропавловска-Камчатского, фото Камчатки

Камчатка

Вулканы Камчатки, факты и подробное описание

Интересные факты о камчатке

История освоения Камчатки

 

Doctor Bartosh - автор уникальной методики
Новое ВРЕМЯ. Информационно-развлекательный еженедельник. Новости города Аккерман. Крымская баннерная сеть

 

 

Roaming jashtë vendit nga megafoni. Lidhu roaming nga megafoni

 1. Tarifat dhe opsionet
 2. Si të lidheni
 3. Llojet e roamingut
 4. Lidhja e shërbimit
 5. Rregullat kombëtare të lidhjes roaming
 6. Bisedo rreth botës
 7. Shërbim automatik

Kur shkoni në pushime ose jeni jashtë vendit, shumë po pyesin rreth ofrimit të një shërbimi roaming jashtë vendit nga MegaFon. Sigurisht, mund të përdorni karta SIM turistike ose të blini një kartë SIM nga një operator lokal dhe mund të vazhdoni të përdorni numrin e vet madje edhe me pushime.

Abonentët MegaFon kanë mundësi e madhe zgjidh këtë çështje duke përdorur shërbimin ndërkombëtar të roamingut. Gone janë ditët kur roaming nga MegaFon ishte e shtrenjtë, sot tarifat dhe opsionet për thirrjet ndërkombëtare nga operatori janë ndër më fitimprurëse në treg.

Ju mund të jeni i sigurt se gjatë udhëtimit ju nuk do të mbeteni pa lidhje ndërkombëtare. Jo vetëm thirrjet dhe mesazhet SMS do të jenë plotësisht të disponueshme, por edhe një paketë interneti celular me kosto më atraktive.

Tarifat dhe opsionet

Nëse flasim për tarifat për komunikim ndërkombëtar , do të thotë tarifa dhe opsioni MegaFon Rreth Botës. Kur të lidhet, kostoja e thirrjeve nga vendet më të njohura do të kushtojë 13 rubla / min., Dhe mesazhi SMS me 11 rubla secila. Tifozët e internetit celular gjithashtu mund të lidhen mundësi të favorshme Internet jashtë vendit ose Pushime Online.

Por jashtë vendit, nuk janë vetëm vendet e largëta, por edhe vendet fqinje: Ukraina, Bjellorusia, CIS. Kur vizitoni ato, gjithashtu duhet të mbani mend lidhjen e opsionit Rreth Botës për të shijuar ritmin e zakonshëm. komunikim mobil , duke qenë në një pushim të shumëpritur. Në vendet e CIS do të merrni një kosto veçanërisht të favorshme për thirrjet për të dyja numrat operatorët lokalë , dhe në shtëpi. Ju mund të ndani përfundimisht përshtypjet tuaja dhe të flisni për ngjarje interesante, sepse me MegaFon është e lirë.

Si të lidheni

Pra, duke synuar të lidheni me roaming ndërkombëtare nga MegaFon:

 • Lexoni tarifat për shërbimet e komunikimit në vendin pritës
 • Blini një kartë SIM me një plan tarifor ose lidheni opsionin Rreth Botës
 • Nëse keni nevojë për Internet Internet opsione jashtë vendit, lini online

Roaming është një shërbim komunikimi i ofruar kur një parapagues ndodhet jashtë rrjetit të komunikimit MegaFon .

Veprimi Roaming fillon jashtë rajonit të vendit.

Opsioni roaming mund të lidhet me abonentët e të gjitha planeve tarifore tregtare dhe korporative, me përjashtim të planit tarifor "Rreth Botës". Vlefshmëria e opsioneve është e pakufizuar. Opsioni është i vlefshëm derisa parapaguesi shkëput shërbimin.

Roamingu ndërkombëtar është një shërbim komunikimi i ofruar gjatë udhëtimit në mbarë botën.

Kur në roaming ndërkombëtar abonentë të planeve tarifore për individët planet e korporatave të tarifave, nën opsionin "Të gjithë botën" mund të marrin 30 minuta të lira hyrëse gjatë një dite kalendarike, pavarësisht nga përdorimi: brenda një lidhjeje të vetme ose një numri të përgjithshëm lidhjesh. Duke filluar nga 31 minuta, të gjitha thirrjet hyrëse deri në fund të ditës do të tarifohen sipas tarifave të roamingut të vendit pritës. Ky opsion nuk punon së bashku me opsione të tjera që modifikojnë koston e thirrjeve në roaming ndërkombëtare;

Për të parë paketat roaming të lidhura, thirri: * 105 * 530 #

"Të gjithë botën""Të gjitha Rusia"Kostoja e lidhjes së shërbimit është

30 rubla. 30 fshij. Tarifa e abonimit 25 rubla në ditë 5 rubla në ditë Shoferët nga të gjitha numrat e parë 30 minuta 0 rubla. , nga minuta e 31 0 rub. Thirrjet dalëse në numrat rusë Sipas tarifës roaming të vendit pritës, 3 rub./min. SMS për çdo numra celularë Rusia Sipas tarifës roaming të vendit pritës 3 rubla / SMS Ekip për t'u lidhur * 131 * 1 # * 548 * 1 #

Për shumë njerëz modernë, udhëtimet e shpeshta janë bërë normë. Ekskursione, turizëm, udhëtime biznesi - e gjithë kjo tani është e zakonshme. Dhe të gjithë duan të qëndrojnë në udhëtim në kontakt për të thirrur të afërmit e tyre nëse është e nevojshme.

Por jo të gjithë operatorët ofrojnë abonentët e tyre roaming me cilësi të lartë në të gjithë botën. Megafon është një nga të paktët që ofron klientëve të saj aftësinë për të lidhur këtë shërbim kushtet e favorshme . Roaming lejon abonentët të përdorin të gjitha funksionet e telefonit, edhe nëse është jashtë rajonit ose vendit të tyre.

Llojet e roamingut

Nëse dëshironi të lidhni roaming, duhet të dini se ka dy lloje:

 • kombëtare;
 • International.

Çdo lloj roamingi nga ana tjetër ndahet në disa variante të planeve tarifore. Kjo është bërë në mënyrë që të sigurojë abonentët me të gjitha mundësitë e komunikimit modern ose të çaktivizoni disa shërbime, gjë që ju lejon të kurseni para në udhëtime biznesi dhe udhëtime.

Lidhja e shërbimit

Për të lidhur roaming ju mund të përdorni disa mundësi. Më e lehtë, më e përshtatshme dhe më e shpejtë është të vizitoni faqen Megafon. Shërbimi i operatorit u lejon klientëve të zgjedhin më shumë për veten e tyre opsioni më i mirë duke marrë parasysh opsionet shtesë. Shërbimi lidhet menjëherë.


Rregullat kombëtare të lidhjes roaming

Për t'u lidhur roaming kombëtar Megafoni duhet të shkojë faqen kryesore dhe zgjidhni artikullin e duhur. Në kutinë drop-down, klikoni mbi "Udhëtim në Rusi". Pas kësaj ju do të dërgoni në faqen ku regjistrohen të gjitha planet tarifore. Ato mund të renditen sipas nevojave tuaja. Për shembull, mund të renditesh sipas qytetit (ku do të shkosh). Gjithashtu, mund të futni parametrat e nevojshëm në një motor kërkimi, pas së cilës sistemi automatikisht do të zgjedhë opsionin më të mirë.

Pas kryerjes së procedurës së përshkruar më lart, faqja e internetit Megafon do të tregojë tarifat për thirrjet, trafikun etj. Nëse dëshironi të kurseni, atëherë ia vlen të eksploroni çmimet e një plani shtesë. Në këtë rast, duhet të zgjidhni veçori të tjera . për zgjedhja e duhur Është e nevojshme të krahasohet çdo artikull, çmimet, çmimet për shërbimet shtesë. Pasi të keni zgjedhur se cili roaming ju do të përdorni, do t'ju duhet ta lidhni atë.

Për të aktivizuar shërbimin që ju nevojitet:

 1. Kthehu në faqen kryesore të seksionit dhe zgjidhni tarifën përkatëse.
 2. Re-lexoni kushtet e shërbimit.
 3. Zgjidh opsione shtesë (nëse janë të nevojshme).
 4. Kliko butonin "Connect".

Pastaj do të shfaqet një dritare e re ku duhet të futni numrin dhe të veproni në përputhje me udhëzimet.

Tarifat kanë ekip të veçantë lidhjet duke përdorur SMS ose USSD kod (ata janë vendosur më poshtë në fusha të veçanta). Pas dërgimit të kërkesës përkatëse, pas disa minutash roaming nga Megaphone do të lidhet me telefonin tuaj. Tani mund ta përdorni atë jashtë rajonit tuaj.

Bisedo rreth botës

Nëse planifikoni të shkoni jashtë shtetit dhe doni të aktivizoni shërbimin nga Megaphone, algoritmi i veprimeve praktikisht nuk ndryshon. I vetmi ndryshim është se zgjedhja e artikullit "Udhëtimi rreth botës", dhe pastaj çmimi përcaktohet gjithashtu sipas vendit ku do të shkoni.


Shërbim automatik

Duhet të theksohet se kompania Megafon në shumicën e rasteve lidh të gjitha llojet e roaming-it modalitetin automatik . Pajtimtari nuk ka nevojë të kryejë ndonjë veprim shtesë, pasi vetë komunikimi qelizor përcakton vendndodhjen e pajtimtarit dhe përfshin këtë shërbim.

Megjithatë, vlen të përmendet kjo lidhje automatike përdor planet tarifore më të shtrenjta. Prandaj, nëse planifikoni të shkoni diku, është më mirë të lidhni në mënyrë të pavarur tarifën që ju nevojitet për të kursyer para, sepse bisedat jashtë vendit janë gjithmonë më të shtrenjta se në rajonin tuaj.

Tema e roamingut është një nga më të djegurit për të dy abonentët celularë dhe operatorët. Tre lojtarët e mëdhenj - "MegaFon", "Beeline", MTS - gjatë vitit të kaluar janë intensifikuar ndjeshëm në këtë segment, duke lëshuar një numër propozimesh interesante.

Për të kryer thirrje fitimprurëse operatori i telefonisë mobile i lartpërmendur ka një numër planesh tarifore. Në veçanti: "Vende të largëta", "Paketa udhëtimi udhëtimi", "Roaming preferenciale", opsioni "Pushime online" dhe opsioni "Rreth botës".

Opsioni "Vende të largëta" për 9 rubla në ditë ju lejon të zvogëloni koston e thirrjeve hyrëse kur pajtimtari është në vendet evropiane. Me shërbimin e lidhur, kostoja e thirrjeve hyrëse do të jetë 6 rubla për minutë. Për t'u lidhur, ju duhet të thirrni komandën * 105 * 760 # (lidhja paguhet dhe është 30 rubla).

Shërbimi tjetër - "Paketat e minutave për udhëtime" siguron mundësinë për të përdorur 100 thirrje dalëse në Evropë (* 105 * 765 # thirrje) ose 30 minuta për të bërë thirrje në çdo pjesë të botës (* 105 * 766 #) për 990 rubla.

Është e nevojshme të theksohet një shërbim tjetër, i cili quhet "tarifa euro" (shih faqen zyrtare http://moscow.megafon.ru/roaming/world/?country=1012554#worldzone). Kjo ju lejon që në Evropë të merrni thirrje hyrëse me një çmim prej 6 rubla në minutë, për të bërë thirrje dalëse, si abonentë të vendit pritës dhe abonentë të Rusisë me një çmim prej 16 rubla në minutë dhe për të dërguar mesazhe me një çmim prej 6 rubla.


Roaming me MegaFon
Roaming me MegaFon

Shërbimi "Roaming preferencial" nga "MegaFon" ju lejon të bëni daljet telefonata për numrin e operatorëve rusë për 25 rubla në minutë. Të gjitha thirrjet hyrëse ngarkohen me 15 rubla në minutë. Përveç kësaj, një SMS-mesazh - 7 rubla, internet celular - 7 rubla / 100 kilobytes. Aktivizimi i shërbimit paguhet (* 369 * 1 # thirrje) dhe arrin në 100 rubla.

Nëse interneti celular është i nevojshëm kur abonenti është në roaming, MegaFon ka shërbimin "Online-leave". Përmes saj, bëhet e mundur të përdoret Interneti me çmimin e zakonshëm prej 7 rubla për 1 MB, duke qenë në shumë vende të Balltikut, CIS dhe Evropë. Kostoja e lidhjes kushton 10 rubla (* 104 * 2 # thirrje).

Duhet të theksohet se MegaFon ka zgjidhje e plotë e cila do të lejojë abonentët për të ulur koston e komunikim qelizor duke qenë jashtë vendit. Ajo quhet "Rreth Botës" dhe ofron karakteristikat e mëposhtme:

Në Evropë, vendet e CIS, Turqia, Abkhazia, Osetia e Jugut, pranojnë thirrjet hyrëse me një çmim prej 6 rubla në minutë dhe bëjnë thirrje dalëse për çdo numër me të njëjtin çmim. Kosto SMS - gjithashtu 6 rubla;
- Në Australi, Vietnam, Egjipt, Izrael, Indonezi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Tajlandë, Japoni të pranojnë thirrjet hyrëse me një çmim prej 9 rubla në minutë dhe të bëjnë thirrje dalëse për çdo numër me të njëjtin çmim. Kostoja e një SMS është gjithashtu 9 rubla;
- Në Republikën Domenikane, Kanada, Kubë, Maldive, Meksikë, Singapor, SHBA, Tunizi, Sri Lanka dhe vende të tjera për të marrë thirrje hyrëse me një çmim prej 36 rubla në minutë dhe të bëjnë thirrje dalëse për çdo numër me të njëjtin çmim. Kostoja e SMS është 16 rubla.

Duhet të theksohet se lidhja (* 105 * 708 # thirrje) paguhet dhe arrin në 15 rubla. Përveç kësaj, ky shërbim ajo ka tarifë abonimi - 9 rubla në ditë.Shërbimi Roaming nga vijë e drejtë

E fundit në listë operatori qelizor mbetet "vijë e drejtë" ("VimpelCom"). Për shërbimet roaming kjo kompani përmes faqes zyrtare të vetë llogaritet për abonentët shërbimet e nevojshme që duhet të lidhen për të zvogëluar koston e komunikimit qelizor.

Pra, për të përcaktuar tarifën e duhur, duhet të shkoni te lidhja e mëposhtme http://mobile.beeline.ru/msk/roaming/index.wbp. Pastaj në dritare (për Rusinë ose për pjesën tjetër të botës) futni emrin e një vendi (qyteti) të caktuar. Pas kësaj, parapaguesit i jepet udhëzime specifike për atë planin tarifor duhet të lidheni.
Tarifat MTS,

Ne gjithashtu rekomandojmë

Ru/roaming/world/?

  Чем отличается курорт Сергеевка от подобных   курортов Крыма ?

Узнать цены

Прайс в Excel формате

заказать путевку сейчас!!!

 

Сергеевка - курорт на Черном море. Солнечный Берег.

 

РЕКЛАМА

(c) Bartosh Dmitriy 22.05.2001
All rights reserved
Ссылка на сайт ОБЯЗАТЕЛЬНА
Использование материалов сайта только с разрешения автора.