Rambler's Top100

Меценат проекта

Сергеевка на русском Sergeevka in english

КУРОРТ   У МОРЯ

КАТЕГОРИИ

 

О камчатке География История Погода Камчатки

Литература о Камчатке, камчатских авторов... - «Камчатский форум». Камчатка, Петропавловск-Камчатский, Елизово

Читать бесплатно книгу Описание земли Камчатки, Степан Крашенинников

О Камчатке

Важная информация

Книги по истории Камчатки | Камчатка, Петропавловск-Камчатский: история Камчатки, история Петропавловска-Камчатского, фото Камчатки

Камчатка

Вулканы Камчатки, факты и подробное описание

Интересные факты о камчатке

История освоения Камчатки

 

Doctor Bartosh - автор уникальной методики
Новое ВРЕМЯ. Информационно-развлекательный еженедельник. Новости города Аккерман. Крымская баннерная сеть

 

 

Tavolina e karamele. Si të bëni një tryezë të ëmbël

 1. 1. PLANIFIKIMI varg ngjyra, sfond
 2. VON (BEC) për bar karamele
 3. PËRZGJEDHJA E TABELËS për bar karamele
 4. Si të mbushni tryezën e ëmbël?
 5. Pije në tryezën e ëmbël
 6. Si të dekoroj një tryezë të ëmbël?
 7. Frymëzim çokollatë
 8. Frymëzim i ndritshëm
 9. Si të bëni një tryezë të ëmbël
 10. Çfarë ëmbëlsirat vënë në tryezë
 11. Pije për një tryezë festive të ëmbël
 12. Të bësh një tryezë të ëmbël me duart e tua

Jo shumë kohë më parë, një traditë e tillë e dasmës erdhi tek ne nga Evropa dhe Amerika. tryezë dasmash për mysafirët ose Bar i karamele ". Një zakon i tillë interesant gjen preferuarat e porsamartuarve ruse. Çfarë është a tryezë e ëmbël ? Kjo është një zonë e veçantë me të gjitha llojet e desserts dhe pijeve, ku mysafirët nuk mund të shijojnë vetëm ëmbëlsirat, por edhe të kenë një kohë të mirë me njëri-tjetrin gjatë pushimeve gjatë një banketi. Dhe për pjesëmarrësit e vegjël të "Candy bar" festimi në përgjithësi do të jetë një surprizë e vërtetë.

Marrja e një tryeze të ëmbël nuk është aq e vështirë, thjesht ndiqni këto këshilla:

Komponenti kryesor i zonës ëmbëlsirë për mysafirët - natyrisht, ëmbëlsirat. Dhe sot vargja e tyre është me të vërtetë mbresëlënëse. Cupcakes, shifrat e çokollatës, marmelatë, karamel, biskota, karamele, karamele, meringue - të gjitha këto goodies nuk do të jetë vetëm një trajtim i shkëlqyeshëm, por edhe një element i vërtetë dekorativ. Për ta bërë "barin e karameleve" më spektakolare, provoni ta vendosni atë në një të caktuar paleta ngjyra nën stilin e dasmës ose anasjelltas zgjidhni një hije të kundërta.


Për ta bërë barin e karameleve më spektakolare, provoni ta vendosni atë në një të caktuar  paleta ngjyra  nën stilin e dasmës ose anasjelltas zgjidhni një hije të kundërta

Nëse dëshironi, ju mund të përgatisni disa trajtime nga vetja. Për shembull, cookies ose cupcakes. Guests do të jenë shumë të kënaqur të vlerësojnë përpjekjet tuaja.


Guests do të jenë shumë të kënaqur të vlerësojnë përpjekjet tuaja

Përveç desserts në tryezën e ëmbël duhet të jetë pije: lëngje, limonadë shtëpi, kokteje dhe më shumë. Për dasmën e dimrit është më mirë të përgatitni pije ngrohëse.


Për dasmën e dimrit është më mirë të përgatitni pije ngrohëse

Nuk do të ishte e gabuar të bënje një shenjë me përbërjen e saj për çdo trajtim. Ndoshta midis të ftuarve tuaj ka alergji ose ata që janë të shqetësuar për përbërësit.


Ndoshta midis të ftuarve tuaj ka alergji ose ata që janë të shqetësuar për përbërësit

Nëse festimi i dasmës do të organizohet në verë në natyrë, ju duhet të kujdeseni më shumë se desserts nuk humbasin pamjen dhe shkrihen. Prandaj, është më mirë të vendosni "barin e karamele" në hije, dhe të përgatitni akull për fruta dhe pije.


Prandaj, është më mirë të vendosni barin e karamele në hije, dhe të përgatitni akull për fruta dhe pije

Nëse nuk ka aq shumë dhëmbë të ëmbël midis të ftuarve tuaj, atëherë mund të bëni një tryezë me ushqime, ku do të ketë kanape, lloje të ndryshme të djathit, arra, baguettes të freskëta, mjaltë dhe produkte të tjera sipas gjykimit tuaj.


Nëse nuk ka aq shumë dhëmbë të ëmbël midis të ftuarve tuaj, atëherë mund të bëni një tryezë me ushqime, ku do të ketë kanape, lloje të ndryshme të djathit, arra, baguettes të freskëta, mjaltë dhe produkte të tjera sipas gjykimit tuaj

Nuk është e nevojshme që të dekoroj tryezën me fruta dhe ëmbëlsira, të cilat shpejt bëhen të këputur. Për shembull, banane me feta dhe mollë pothuajse menjëherë e humbin pamjen e tyre.


Për shembull, banane me feta dhe mollë pothuajse menjëherë e humbin pamjen e tyre

Përgatitja e një zone të ëmbël, është më mirë të rrinë në një stil, i cili duhet të përshtatet në mënyrë harmonike në temën e festimit tuaj.


Përgatitja e një zone të ëmbël, është më mirë të rrinë në një stil, i cili duhet të përshtatet në mënyrë harmonike në temën e festimit tuaj

Ëmbëlsirat e ndritshme do të jenë një dekoratë e mrekullueshme e tryezës. Megjithatë, ju duhet të zgjidhni për ta një gamë të caktuar ngjyrash.


Megjithatë, ju duhet të zgjidhni për ta një gamë të caktuar ngjyrash

Përgatitni të gjitha pajisjet e nevojshme dhe gjërat në tavolinë, në mënyrë që mysafirët të mund të hanë lehtë ëmbëlsirat: peceta, pjata dhe pajisje të tjera.


Përgatitni të gjitha pajisjet e nevojshme dhe gjërat në tavolinë, në mënyrë që mysafirët të mund të hanë lehtë ëmbëlsirat: peceta, pjata dhe pajisje të tjera

Përdorni shifrat e letrës, aranzhimet e luleve, vazot e frutave, garlands, fotot tuaja dhe gjithashtu enët e bukura për të dekoruar tryezën e ëmbël.


Përdorni shifrat e letrës, aranzhimet e luleve, vazot e frutave, garlands, fotot tuaja dhe gjithashtu enët e bukura për të dekoruar tryezën e ëmbël

Ju mund të përgatisni surpriza të vogla për pjesëmarrësit e kremtimit: cookies me parashikime ose bonbonnieres.


Ju mund të përgatisni surpriza të vogla për pjesëmarrësit e kremtimit: cookies me parashikime ose bonbonnieres

Për origjinalitet, tavolina tradicionale mund të zëvendësohet me një gjoks të cilësisë së mbathjeve, nëse kjo mundësi kombinohet me stilin e përgjithshëm të martesës.


Për origjinalitet, tavolina tradicionale mund të zëvendësohet me një gjoks të cilësisë së mbathjeve, nëse kjo mundësi kombinohet me stilin e përgjithshëm të martesës

Sigurohuni që në tavolinë janë kontejnerë dhe çanta letre. Guests mund të duan të marrin disa ëmbëlsira së bashku.

pjesë

Tabela e ëmbël nuk është vetëm një traditë evropiane në modë, por edhe një lehtësi shtesë, sepse midis të ftuarve që keni ftuar gjithmonë ka njerëz (sidomos fëmijë) për të cilët festat janë një tryezë e ëmbël dhe jo ndonjë tjetër. Është këtu që tabela ëmbëlsirë përgatitur dhe menduar më parë do të ndihmojë.

1. PLANIFIKIMI
varg ngjyra, sfond

SHKALLA E NGJYRAVE
zgjedhjen e lëndës

Duke menduar për tavolinën e ëmbëlsirës, ​​duhet të konsideroni skemën e përgjithshme të ngjyrave të festës tuaj dhe të përdorni nga 2 deri në 4 ngjyra për përzgjedhjen e pjatave, ëmbëlsirat dhe elementët e tjerë të tryezës së ëmbëlsirë. Nëse i përmbahemi një teme specifike, shqyrtoni përdorimin e elementeve më të njohura të subjektit të zgjedhur në dizajnin tuaj.

VON (BEC)
për bar karamele

Për të hije dhe për të shtuar efektin në tryezën tuaj të ëmbël, mendoni për praninë e sfondit - mund të jetë edhe një copë letër-muri e madhësisë së kërkuar, të zbukuruar, për shembull. Sfondi (kufijtë e saj) duhet të lidhet vizualisht me ushqimin!


PËRZGJEDHJA E TABELËS
për bar karamele

Konsideroni madhësinë e tryezës së përzgjedhur - varet nga zgjedhja juaj se si do të duket tryeza juaj e ëmbël: është shumë e rëndësishme që përbërja juaj të duket e unifikuar dhe jo bosh ose e mbingarkuar. Nëse tabela është shumë e madhe, atëherë mendoni ta përdorni një pjesë të saj për qëllime të tjera, siç është fotografia e një djali të ditëlindjes, libri i mysafirëve etj. Është e rëndësishme të mbani mend se për një kohë të gjatë tabela e zbrazët duket e papërfunduar, kështu që ushqimi të jetë mjaft i ngushtë me njëri-tjetrin.

Shtresa dhe simetri

Në fakt, lartësia është e rëndësishme. Vendosni kontejnerët, duke filluar nga qendra e tryezës (është më e lehtë), gradualisht duke shtuar nivele të reja në kurriz të stendave, qëndron, kuti të mbyllura letër dekorative , formë të lartë të kapacitetit të bukur dhe gradualisht të mbushur hapësirën bosh. Pasi të krijohet përbërja kryesore në tryezë, vendosni se cila "foto" e përgjithshme duhet të jetë simetrike ose, përkundrazi, asimetrike.

Enët dhe kontejnerët

Për një tryezë të ëmbël, mund t'ju duhet: raftet e nivelit të ndarë, ëmbëlsirat, tabaka dhe pllaka të formës së pazakontë. Ju gjithashtu mund të keni nevojë për qelqe të larta me lartësi të ndryshme, syze të gjatë. Është e dëshirueshme që enët që nuk keni pasur në një kopje të vetme.

Dekor: shenja, etiketa dhe më shumë

Një mënyrë e lirë dhe e lehtë për të shtuar një dekoratë shtesë në një tavolinë ëmbëlsirë është që të bëni të veçantë, në të njëjtin stil të festës suaj, pllaka ose etiketa me emra të desserts, flamuj për cupcakes. Thithni tryezën tuaj të ëmbël elemente dekorative : lulet, detajet sezonale.

Pajisje shtesë

Mos jini të tepërt pranë tabelës së ëmbëlsirave: peceta, piskatore ose lugë për ëmbëlsira, moulds letër për muffins, ujë ose pije.

Një kusht i rëndësishëm për përzgjedhjen e pjatave: desserts për tryezën e ëmbël duhet të jetë madhësi të vogël , dmth pjesë, pasi mysafirët duhet t'i marrin ato me dorë. Kur të bësh menu për një tryezë të ëmbël, është e nevojshme të marrësh parasysh se do të nevojitet prania e desserts më poshtë në të për të kënaqur ndonjë dhëmb të ëmbël:

 • 1-2 desserts special : tortë ose cupcakes - është e dëshirueshme që këto kryevepra të ëmbël përkojnë me temën kryesore ose varg ngjyra pushime, sepse fokusi i të gjithë mysafirëve do të përqëndrohet në to.
 • 1-3 desserts për shijen tuaj : parfait, mousses, mini-ëmbëlsira, macaroons, cupcakes, profiteroles, cookies dhe kështu me radhë.
 • 2-3 lloje të ëmbëlsirave për mbushjen e tryezës: karamele të ndryshme, marshmallows ose marshmallows, nugat, pelte dhe kështu me radhë.

Mundohuni të zgjidhni shijet dhe tekstet e ndryshme të ëmbëlsirat tuaja për të kënaqur shijen e çdo mysafiri, për shembull: cake + parfait + çokollata + diçka e papërpunuar.

Kush nuk ëndërronte për një thesar thesari me sasi të pakufishme të ëmbëlsirave në fëmijëri? Dasma juaj është një rast i përkryer për të përmbushur këtë ëndërr!

Si të mbushni tryezën e ëmbël?

Candies, cookies, mini-ëmbëlsira, meringues, cupcakes, makarona, donuts, çokollatë - mbushni bar karamele me ëmbëlsirat tuaja të preferuara! Përveç faktit se ato janë shumë të shijshme, vetë ëmbëlsirat janë dekorimi i tavolinës, sepse të gjitha janë të ndritshme dhe të ndritshme.

Kohët e fundit, "tryezat e ëmbla" të pasqyruara janë bërë gjithnjë e më të popullarizuara, për shembull, me të gjitha llojet e djathrave, baguettes, ciabatta, canapes ose tabelat e perimeve me raki të shijshëm, karrota me majë, patëllxharë. Ky opsion është veçanërisht i rëndësishëm në dasma në stilin e fshatar ose eko. Dhe sigurisht, ku pa fruta dhe manaferrat! Ata do të jenë një shtesë e madhe për çdo tavolinë në një ditë të nxehtë të verës.

Mos harroni se nëse është perime, fruta apo cupcakes, ata duhet të jenë brenda stilit dhe ngjyrës së dasmës tuaj. Ju mund të përdorni një gamë që plotëson dizajnin e përgjithshëm të dasmës, ose luani në kontrast për të nxjerrë në pah zonën e ëmbël.


Pije në tryezën e ëmbël

Këto mund të jenë pije të buta dhe pije frutash shtëpi në kanaqe të mëdha ose kokteje të lehta, si dhe shishe të vogla të sode. Mos harroni për ujë të thjeshtë. Është e rëndësishme që pijet të jenë pjesë e dizajnit të përgjithshëm të barit të karamele, të gjitha llojet e tubave dhe etiketave, gota dhe madje edhe ngjyrat e pijeve mund të theksojnë stilin dhe paleta e festës.

Ndonjëherë kuti prej druri ose metali me birrë artizanale ose Coca-Cola vendosen në një tryezë të ëmbël, pasi këto shishe të ndritshme ose kanaçe vetë krijojnë një humor festiv. Për të mbajtur pije freskuese dhe freskuese, vendoseni në akull.


Për të mbajtur pije freskuese dhe freskuese, vendoseni në akull


Si të dekoroj një tryezë të ëmbël?

Peceta dhe tekstile me stil, darë dhe pajisje të tjera për ëmbëlsirat, qelqe të bukura, enë të përshtatshme për stilin - e gjithë kjo formon bazën e tryezës. Dekorata të ndryshme letre, garlands dhe vazo me lule dhe fruta do të duken të shkëlqyera, dhe sfondi në tryezë në stilin e dasmës do të plotësojë dekor të përgjithshëm.

Një mbulesë, rafte dhe rafte interesante - e gjithë kjo mund të bëhet në frymën e Francës romantike, të pasionuar të Spanjës, të ftohtë të Islandës apo të Italisë së nxehtë, me shënime oqeanike ose në stilin e një kopshti të lulëzuar.

Në vend të tavolinës tradicionale, ju mund të përdorni ornamente të cilësisë së mirë ose tavolina kafeje, atëherë kjo zonë do të bëhet gjithashtu një vend për fotot shoots. Dhe ju mund të dekoroni zonën e ëmbël me pjesë të ndryshme : orët e vjela, vazo, myshk, garlands, enët e moshuara, apo edhe haystacks do të ndihmojnë në plotësimin e dizajnit dhe ta bëjnë atë më interesante.Frymëzim çokollatë

Krem-çokollatë varg është i përshtatshëm për një martesë luksoze, dhe për të ulët-kyç, për shembull, në stil anglisht . Në të tilla ngjyra kombinim tavolina e ëmbël duket shumë elegante, veçanërisht nëse shton hije të artë për të.

Bare të thyera të çokollatës, truffles, desserts ajrore mocha, zbukuruar me fasule kafe dhe biskota hapur me krem ​​në një stil të dasmës duken të mëdha në kompaninë e kuti të moshuar dhe qëndron ornate.


Bare të thyera të çokollatës, truffles, desserts ajrore mocha, zbukuruar me fasule kafe dhe biskota hapur me krem ​​në një stil të dasmës duken të mëdha në kompaninë e kuti të moshuar dhe qëndron ornate


Frymëzim i ndritshëm

Ëmbëlsirat e ndritshme janë të përshtatshme për çdo festë. Është e nevojshme vetëm për të përcaktuar shkallën. Do të jetë rozë, jargavan, blu, verdhë ose me shumë ngjyra.

Më e mira në të gjitha në një tryezë të ndritshme do të duket ëmbëlsira të tilla si cupcakes me ngjyra, cake pops, macaroni, të paraqitura me një gradient nga një ngjyrë në tjetrën, si dhe pastila, dragee dhe marmelatë. Një theks interesant për ëmbëlsirat në një tabelë me lëng dhe të ndritshme do të jenë etiketat e gëzueshme, të bëra në stilin e përgjithshëm të dasmës.


Një theks interesant për ëmbëlsirat në një tabelë me lëng dhe të ndritshme do të jenë etiketat e gëzueshme, të bëra në stilin e përgjithshëm të dasmës


 1. Nëse festoni një martesë në natyrë dhe madje edhe në verën e nxehtë, duhet të kujdeseni për kushtet e duhura për ruajtjen e ëmbëlsirave. Refuzon nga trajton me krem ​​whipped dhe krem ​​gjizë - ata përkeqësohen në të nxehtit për disa orë. Dhe kështu që ëmbëlsirat nuk do të shkrihen dhe të mos humbasin pamjen e tyre tërheqëse, rregulloni tavolinën në hije, ju mund të bëni forma të posaçme të akullit për fruta.
 2. Bar i karamele mund të vendoset në zonën e mirësjelljes ose afër zonës së fotos, dhe nëse dëshironi, ju mund të zgjidhni një zonë të veçantë për atë me kolltuqe ose divane komode, për shembull, në verandë.
 3. Është më mirë të mos përdorësh fruta dhe pasta, të cilat shpejt mund të konsumohen, për shembull, banane me feta dhe mollë.
 4. Në tryezën e ëmbël duhet të jenë napkins dhe ujë të thjeshtë të pijshëm.
 5. Të gjitha ëmbëlsirat duhet të jenë të përshtatshme për të ngrënë pa përdorur takëm shtesë.
 6. Është gjithashtu e nevojshme të sigurohet çanta ose paketim letre në mënyrë që mysafirët në fund të mbrëmjes mund të marrin trajtimet e mbetura në shtëpi.
 7. Mundohuni të rrini në të njëjtin stil në hartimin e zonës së ëmbël, kështu që ajo është në harmoni me konceptin e dasmës tuaj.


Mundohuni të rrini në të njëjtin stil në hartimin e zonës së ëmbël, kështu që ajo është në harmoni me konceptin e dasmës tuaj

Një tryezë e ëmbël e dasmës sapo ka hyrë në modë. Kjo prirje u huazua nga traditat e dasmave evropiane. Kjo është një e shkëlqyer dhe natyrisht një element dekor i shijshëm. Në tryezën e dasmës, mysafirët mund të marrin fotografi dhe të bisedojnë, të shijojnë ëmbëlsirat e mrekullueshme. Nga ky artikull, ju mund të mësoni ide për të dekoruar një tryezë të ëmbël.

Si të bëni një tryezë të ëmbël

Një tryezë e ëmbël është një komponent i rëndësishëm i dekorimit, dhe jo vetëm një qoshe me ëmbëlsirat. Tabela do të duket më e bukur nëse, përveç ëmbël, do të ketë një shumëllojshmëri të dekoratave të letrës, lule, fruta, figurina mbi të. Gjithashtu, tavolina mund të zbukurohet me një foto të madhe të porsamartuarve.

Ju mund të porositni dizajnin e tryezës së ëmbël festive në restorantin ku do të mbahet dasma. Dizajnuesit do të marrin parasysh të gjitha kërkesat dhe dëshirat tuaja, do të ndihmojnë në organizimin e tryezës në përputhje me temën e festës. Një element i tillë i dizajnit do të jetë shumë i këndshëm për mysafirët tuaj dhe do t'u japë atyre një humor të madh për tërë ditën. Dhëmb i ëmbël një tryezë e tillë me ëmbëlsira veçanërisht pëlqen. Guests nuk mund të gëzojnë vetëm ëmbëlsirat, por edhe vlerësojnë stolitë e rafinuar tavolinë.


Cilat detaje duhet të merren parasysh kur zbukurojmë tryezën

 • Nëse do të festoni një martesë në natyrë, dhe madje edhe në mot të nxehtë, sigurohuni që trajton nuk janë prishur. Për ta bërë këtë, vendoseni tryezën në hije, dhe vendosni frutin në moulds akulli.
 • Mos përdorni frutat dhe pasta që shpejt humbin pamjen tërheqëse dhe bëhen të çara, të tilla si banane, mandarina dhe mollë.
 • Në tryezë duhet të shtrihen napkins.
 • Për të parandaluar trajtimet e mbetura nga prishja, përgatitni çantat dhe paketimin në mënyrë që të ftuarit t'i marrin me vete.
 • Bërja e një tryeze festive të ëmbël, ngjit me të njëjtin stil.

Çfarë ëmbëlsirat vënë në tryezë

Cake është konsideruar gjithmonë një pjesë integrale e një festimi të dasmës. Por kohët e fundit, kjo traditë ka pushuar së qeni e respektuar. Lista e shijshme tradicionale është zgjeruar. Muffins, cupcakes, makarona dhe ëmbëlsirat tjera shkatërruan pasta "standarde".

Ka shumë lloje të ëmbëlsirave. Ju mund të dekoroni një tryezë të ëmbël të dasmës jo vetëm me ëmbëlsira të vogla, ëmbëlsira dhe biskota, por edhe me enët e reja: arra të ëmbla, fruta, torta, donuts e kështu me radhë.

Gjithashtu në modë erdhi në dekorimin e pastila ëmbëltore. Falë këtij materiali të ngrënshëm, është e mundur të krijohen figurina të ndryshme, bërthama dhe stolitë e shijshme. Në këtë mënyrë, një produkt i vërtetë i kuzhinës mund të bëhet nga produkti. Të jap karamele ngjyra e dëshiruar , përdorni ngjyra natyrale.

Pra, si të dekoroj një tryezë të ëmbël në mënyrë që të lë përshtypje mysafirët? Në fakt, nuk është e vështirë. Ëmbëlsirat nuk duhet të kenë vetëm një shije të pashoqe, por edhe të duken estetikisht të këndshme. Dekoroni me rruaza të shijshme të vogla ushqimore, zemra, roseta, dhe pastaj tryeza e ëmbël definitivisht nuk do të kalojë pa u vënë re. Guests do të kujtojnë këto kryevepra të ëmbël dhe shijen e tyre hyjnore për një kohë të gjatë.


Pije për një tryezë festive të ëmbël

Pa pije freskuese nuk mund të bëni, sidomos nëse jeni duke festuar një martesë në verë. Vendi në një tryezë të ëmbël lloje të ndryshme të limonadës, sode, ujë mineral, kokteje, lëngje të freskëta. Hidhni pije që ju nevojiten në shishe shumëngjyrëshe dhe syze. Këndi juaj i ëmbël do të zbukurohet në një stil të caktuar, prandaj ju duhet të pini pije në përputhje me temën. Për të mbajtur pije të ftohtë, shtoni kube akulli.

Por çfarë banketi mund të bëjë pa kafe aromatike, çokollatë dhe çaj të ëmbël? Burime çokollate të kohëve të fundit. Është i përshtatshëm, sepse mysafirët mund të derdhin veten e tyre një pije në çdo kohë. Guests mund të mbushin gota me verë të shtrenjtë ose shampanjë nga burimi në një tryezë të ëmbël festive. Cola, sprite, birrë dhe pije të tjera të ngjashme janë shërbyer në kanaçe të ndezura.


Të bësh një tryezë të ëmbël me duart e tua

Nëse jeni të fortë në dizajn, provoni të krijoni një qoshe me ëmbëlsira me duart tuaja.

 • Tabela duhet të mbulohet me mbulesë tavoline.
 • Multi-tiered - një tipar dallues i tryezës së ëmbël. Organizoni të mira dhe pije në nivele të ndryshme.
 • Merrni parasysh jo vetëm estetikën e desserts, por edhe pronat e tyre. Mundohuni të shmangni pastë që prishet.
 • Ruaj në ëmbëlsirat nuk ia vlen. Më shumë gjasa, mysafir do të vërtetë si disa goodies nga menuja e ëmbël, dhe ai do të duan të hanë ato përsëri.
 • Paleta e ngjyrave të shijshme duhet të jetë në harmoni me stilin e përgjithshëm të festës së dasmës.
 • Mbetjet duhet të përputhen me ngjyrën e tryezës së ëmbël.
 • Dekoroni zonën tuaj të ëmbël me dekorime të ndryshme: foto të porsamartuar, shirita, letra të mëdha. Këtu ju mund të jepni mundësi për imagjinatën tuaj.

Video të ngjashme

Kush nuk ëndërronte për një thesar thesari me sasi të pakufishme të ëmbëlsirave në fëmijëri?
Si të mbushni tryezën e ëmbël?
Si të dekoroj një tryezë të ëmbël?
Pra, si të dekoroj një tryezë të ëmbël në mënyrë që të lë përshtypje mysafirët?
Por çfarë banketi mund të bëjë pa kafe aromatike, çokollatë dhe çaj të ëmbël?

  Чем отличается курорт Сергеевка от подобных   курортов Крыма ?

Узнать цены

Прайс в Excel формате

заказать путевку сейчас!!!

 

Сергеевка - курорт на Черном море. Солнечный Берег.

 

РЕКЛАМА

(c) Bartosh Dmitriy 22.05.2001
All rights reserved
Ссылка на сайт ОБЯЗАТЕЛЬНА
Использование материалов сайта только с разрешения автора.